FRAGT FRA 34,- KR   LEVERINGSTID 2-3 DAGE     14 DAGES RETURRET     
 
 


   

Vis kurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK
Indkøbskurv | Bestil | Kundeservice | Konkurrence | Nyhedsbrev | Om Nora & frække Frode


Top 3 Produkter

PEP. Lykke bluse. Blå med print.

249,00 DKK



PEP. Luinda Jeans.

499,00 DKK



PEP. Lykke pants. Blå med print.

349,00 DKK

Persondatapolitik / Persondataloven


Generel information

Din datasikkerhed er vigtig, når du handler med Nora & frække Frode. Vi behandler altid dine informationer forsvarligt og med respekt for dig og dit privatliv.

Ifølge Loven Persondataloven, Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen) har du ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger Nora og frække Frode CVR-nr. 25570596 indsamler og behandler.

Personoplysninger er enhver form for information om en identificerbar fysisk person.
Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse eller IP-adresser.

Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Oplysningerne behandles fortroligt og videregives kun til offentlige myndigheder, hvor dette er lovbestemt.

For at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er Nora og frække Frode dataansvarlige, der indsamler dine data.

Hvis du har spørgsmål angående disse vilkår eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:

Nora og frække Frode
CVR-nr. 25570596
Hobrovej 48 3.tv
8900 Randers C

Tel: 51959991
E-mail: mail@noraogfraekkefrode.dk



Samtykke

Når du køber varer eller serviceydelser (både i fysiske og online) hos os, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer derved disse vilkår. Dine personlige oplysninger kan omfatte:
Navn, adresse, e-mail, telefonnummer og evt. alternativ leveringsadresse.

Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til os pr. post til adressen Hobrovej 48 3.tv, 8900 Randers C eller pr. e-mail mail@noraogfraekkefrode.dk

Såfremt du vælger at tilbagetage dit samtykke, skal du være opmærksom på, at det muligvis kan medføre indskrænkninger i de services vi kan tilbyde, herunder fremsendelse af nyhedsbreve.

Du skal endvidere være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde vil være berettiget til at fortsætte behandlingen af dine oplysninger, selvom du trækker dit samtykke tilbage, og den behandling, som baseres på samtykket, udløber. Hovedsageligt behandler vi dine oplysninger for at opfylde en aftale, som du er en part i, og for at overholde gældende lovgivning, herunder bogføringsloven og hvidvaskningsloven.


Hvornår indsamler vi personoplysninger

Vi registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til os, når du indgår en aftale eller handel med os, hvad enten dette sker i fysisk eller online. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare og for at overholde gældende lovgivning.

Vi indsamler derfor personoplysninger på følgende måde:

• Når du køber varer (både fysisk og online).
• Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
• Når du interagerer med os, for eksempel når du fremsender e-mails.
• Når du deltager i konkurrencer.


Formål med indsamling

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du handler eller interagerer med os.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

• Behandling af dit køb og levering af dine varer.
• Servicering og rådgivning af dig.
• Fremsendelse af nyhedsbreve.
• Orientering af konkurrence.
• Markedsføring.
• Opfyldelse af lovkrav.


Opbevaring af persondata

Når du køber varer eller serviceydelser hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven. Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler.

Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbevare personoplysningerne længere. Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.



Persondata til tredjeparter

Vi sælger, offentliggør eller viderebringer ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre en aftale eller transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning.

For at kunne opfylde en aftale, vil det dog være nødvendigt at viderebringe dine oplysninger til vores samarbejdspartnere for at kunne levere vores varer eller tjenesteydelser til dig. Som dataansvarlig, er det vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt, og vi stiller derfor høje krav til vores samarbejdspartnere, for at sikre os mod misbrug af oplysningerne.


Automatiske afgørelser

Der vil som udgangspunkt ikke blive truffet automatiske afgørelser, når du handler med os.


Dine rettigheder

Som kunde hos os kan du ved forespørgsel til mail@noraogfraekkefrode.dk få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse og forretningshemmeligheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.


Klage

Du har mulighed for at klage over Nora & frække Frode behandling af dine oplysninger.

Klage skal indgives til:

Datatilsynet: Borgergade 28, 5 - 1300 København K


 

Information om nyhedsbrevet


Når du siger ja tak til nyhedsbrevet fra Nora & frække Frode, accepterer du, at sender dig information omkring bl.a. tilbud, konkurrencer og events.
Nyhedsbrevet er elektronisk baseret, og du får derfor al information på den e-mailadresse, du har tilmeldt.


Dataindsamling

Som modtager af nyhedsbrevet Nora & frække Frode giver du samtykke til, at vi registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Vi beskytter dine oplysninger og giver dem ikke videre til en tredjepart. Oplysningerne anvendes udelukkende til internt brug.


Afmelding

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, og alle de oplysninger, du har givet os, vil blive slettet. Du kan afmelde dig i hvert enkelt nyhedsbrev, som vi sender til dig.
 


Forside     Indkøbskurv     Bestil     Kundeservice     Persondatapolitik     Konkurrence     Om Nora & frække Frode
Nora & frække Frode   Hobrovej 48 3.tv.  8900 Randers C   CVR-nr: 25570596   Tel: 51959991   mail@noraogfraekkefrode.dk